Personvernregler

PERSONLIG INFORMASJON

PORTO BRAZIL bryr seg om ditt privatliv og forsøker alltid å beskytte din personlige data på best mulig måte. PORTO BRAZIL har som mål å overholde alle gjeldende lover og forskrifter for beskyttelse av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg med å forstå hva slags personlige data PORTO BRAZIL samler og hvordan den brukes. Ved å godkjenne personvernreglene på nettstedet i forbindelse med et kjøp eller levering av personopplysninger, godtar du behandling av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.
PORTO BRAZIL GLOBAL - B87520102, Rotterdam 6, 28232, Las Rozas de Madrid, Spania - Spania, er ansvarlig som datakontroller for behandling av dine personlige data.

HVILKEN PERSONLIGE DATA SKAL VI PROSESSERE?

Vi behandler personopplysningene du oppgir eller har gitt oss, eller som vi har samlet på vår hjemmeside ved hjelp av informasjonskapsler for å administrere dine kjøp og oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som PORTO BRAZIL-prosessen inkluderer ditt personlige identifikasjonsnummer, navn, kjønn, e-postadresse, kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, kredittkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE DATA?

Dataene kan brukes til identifikasjon, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Dataene kan også brukes til å sende innlegg, SMS og e-post til deg og for markedsføring og informasjon via telefon, med mindre du har av meldt deg av fra slik kommunikasjon. Du kan når som helst kontakte oss for å melde deg av enhver markedsføring mot deg som kunde.
Dataene kan også brukes til å analysere kjøpevaner med det formål å forsyne deg med relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre Nettstedet, betalingsmetoder og betalingsprosesser. Behandling for å forbedre betalingsmåter og betalingsprosesser kan omfatte behandling der dine personlige data, blant annet ditt personlige identifikasjonsnummer, overføres til andre selskaper i PORTO BRAZILs gruppe og til tredjepartsleverandører som skal inngå i analysen. Personopplysningene kan derfor behandles sammen med data i andre registre, f.eks. registrerer for kredittrapporter.
Ditt personlige identifikasjonsnummer vil også bli behandlet i forbindelse med et kjøp på vegne av (eller på grunn av krav fra) tredjepartsleverandører av betalings- og kredittkorttjenester som trenger det med det formål å skaffe seg tredjeparts kredittrapporter.
Bruk av dine personlige data kan føre til at data behandles sammen med data i andre registre, både innenfor og utenfor EU, og at dine personlige data overføres til og behandles av andre selskaper i PORTO BRAZILs gruppe for de beskrevne formålene ovenfor i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Dataene kan også behandles med data fra, eller deles med, myndigheter eller våre partnere, f.eks. for utskrift og distribusjon og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkorttjenester.
Ved å godkjenne politikken på nettsiden i forbindelse med kjøp eller levering av personopplysninger, godtar du overføring av dine personopplysninger til land utenfor EØS.
Hvis hele eller deler av PORTO BRAZILs virksomhet er solgt eller integrert med en annen virksomhet, kan dine personlige opplysninger bli gitt til våre rådgivere, potensielle kjøperer eller kjøperens rådgiver og videre til den nye eieren av virksomheten.

HVORDAN BESKYTTER VI DIN PERSONLIGE DATA?

For å beskytte de personlige dataene vi behandler, har vi implementert flere sikkerhetsforanstaltninger. Vi har implementert sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data, f.eks. sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Vi har dessuten tilstrekkelige brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. Fysisk tilgang til lokalene der dataene er lagret er begrenset, og ansatte må identifiseres for å få tilgang.
PORTO BRAZIL bruker videre for eksempel SLL (Secure Socket Layer) som er en protokoll for sikker overføring av data over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du kontrollere at SLL ikke er slått av i nettleserens innstillinger. Med det formål å forhindre uautorisert tilgang ved behandling av deg kredittkortnummer, vil enveiskoder bli brukt.

HVOR LENGE VIL MIN PERSONLIGE DATA BLI LAGRET?

Hvis du gir ditt samtykke til å være registrert kunde/medlem hos PORTO BRAZIL, vil dine data bli beholdt til du avregistrerer. Du kan når som helst avregistrere deg fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, vil dine personlige data bli holdt av Porto Brazil så lenge det er nødvendig for å overholde loven eller for at PORTO BRAZIL skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, f.eks. for å fullføre leverings- eller garantibevis.
Uansett hva vil dine personopplysninger aldri holdes i lengre tid enn det som er tillatt i samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning.

TILGANG TIL, OPPDATERING OG RETTING AV DINE PERSONLIGE DATA

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon om hvilke personlige opplysninger som håndteres av oss, uansett hvordan det er samlet inn, for hvert kalenderår gratis. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du ordne det ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning, skal forespørselen din være behørig signert av deg og sendt med vanlig post, se adresse gitt på Nettstedet. Dermed kan den ikke sendes via e-post.
PORTO BRAZIL ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av dataene du gir til PORTO BRAZIL, endres, f.eks. Hvis du endrer e-postadressen din, navn eller betalingsinformasjon, eller hvis du vil endre brukerkontoen din, vennligst gi oss de riktige detaljene ved å sende en e-post til PORTO BRAZIL. Du har til enhver tid rett til å be om at dine personopplysninger blir korrigert, blokkert eller slettet.
Dine personopplysninger vil ikke bli brukt til formål knyttet til direkte markedsføring hvis du har motsatt det. Du er til enhver tid berettiget til å trekke tilbake ethvert samtykke til bruk av personopplysninger. Slik uttak kan begrenses til Porto Brazil.

LENKER

Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Disse personvernreglene gjelder kun for Porto Brazil nettstedet. Når du blir koblet til et annet nettsted, bør du lese personvernreglene som gjelder for det nye nettstedet.
Vær oppmerksom på at PORTO BRAZIL ikke er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger på eller på andre nettsteder.

ENDRINGER I PERSONVERNPOLITIKKEN

PORTO BRAZIL forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer i personvernpolitikken i den grad det er nødvendig for å avhjelpe forstyrrelser eller å overholde nye lovgivningsmessige eller tekniske krav. Eventuelle endringer i denne personvernreglene vil bli lagt ut på nettsiden.

COOKIES

Vi bruker såkalte cookies på PORTO BRAZILS nettside. Cookies er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen din og som vår webserver bruker for å gi deg tilgang til noen av funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet.
Det finnes to hovedtyper av informasjonskapsler: 1) en lagret informasjonskapsel (permanent informasjonskapsel) som er igjen på datamaskinen din i en bestemt tidsperiode, 2) en midlertidig informasjonskapsel (øktkake) som midlertidig lagres i datamaskinens minne i løpet av den tiden du besøker et nettsted. Session-informasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren din.
PORTO BRAZIL bruker cookies for å forbedre nettstedet for kunder, f.eks. ved å tilpasse nettstedet med hensyn til kundenes ønsker, valg og interesser, hjelper deg med å holde oversikt over hvilke produkter som er lagt inn i handlekurven din og for å håndtere kjøp, sørg for at den besøkende har logget på nettstedet slik at kunden trenger ikke å logge på hver gang han / hun blader på en annen side, for å justere tjenestene våre for å sikre at du mottar reklame som er relevant for deg og for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser i forhold til et kjøp.
Permanente cookies brukes blant annet til å lagre personlige innstillinger hos PORTO BRAZIL, f.eks. for å være sikker på at du ikke trenger å gjøre om visse valg som gjøres hver gang du besøker nettstedet, og for å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant for deg som mulig. Midlertidige cookies brukes blant annet til å registrere statistikk for bruk av nettstedet.
Ved å godta PORTO BRAZILs generelle vilkår og / eller denne personvernpolicyen og ved å bruke PORTO BRAZILS nettside, godtar du behandling av informasjonskapsler som beskrevet ovenfor. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler som brukes, kan du slå av informasjonskapsler i sikkerhetsinnstillingene til nettleseren din. Du kan også sette nettleseren din til å spørre deg hver gang NLTs nettsted forsøker å legge inn en informasjonskapsel på datamaskinen. Du kan også bruke nettleseren til å slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Se webleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du når som helst slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken din.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, kan funksjonaliteten være begrenset for enkelte deler av nettstedet, og nettstedet kan ikke fungere som for eksempel, f.eks. Du vil ikke kunne kjøpe online.